Rityta 1-s

Hunddagis & pensionatsutbildning - distans

Pris:
6 990 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1791049
Typ:
Hunddagis utbildning
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Hunddagis & Hundpensionatsutbildning-distans
 
Går du med drömmen om att jobba med hund? Kanske är drömmen ett eget dagis eller pensionat? Då har vi utbildningen för dig!
Vår utbildning uppfyller Jordbruksverkets kriterier för att öppna/bedriva hunddagis/pensionat. Vi driver själva hunddagis & pensionat där största fokus ligger på våra gästers välmående med en öppen & ärlig kontakt med ägare för att alla ska känna sig trygga med att lämna sin bästa vän hos oss. Vid sidan av dagis & pensionatsverksamhet driver vi en växande kursverksamhet med stort fokus på hundens nos där alla målet är att samtliga ska känna sig som superhjältar vid kursens slut.
Hos oss kan vi erbjuda dig praktik på vårt egna dagis och du får då möjlighet att följa oss i vårt dagliga arbete samt möjlighet att studera beteende hos hundarna både individuellt & i grupp samt möjlighet att följa arbetet bakom de dagliga rutinerna & vad som krävs för att starta eget.  
Kraven på praktik skiljer sig mellan olika orters länsstyrelse, vi råder dig att kontakta din länsstyrelse för information. Efter examen är målet att du ska känna dig trygg i din roll som hunddagis/pensionatsföreståndare oavsett om du strävar efter en egen verksamhet eller anställning.
 
Innehåll
·         Hundens språk, beteende & behov
·         Etologi
·         Raskunskap
·         Problemhundar & Problemhundsägare
·         Stress hos hund
·         Aktivering & berikning
·         Smittspridning
·         Djurskyddslagstiftningen
·         Enklare hundsjukvård & första hjälpen
·         Hunden som individ & i grupp
·         Starta eget – intro
·         Rutiner hunddagis/pensionat
·         Kundkontakt & relationer
·         Marknadsföring
 
Du väljer själv hur lång tid din utbildning ska ta att genomföra men maxtiden är 18 månader. Då utbildningen är på distans skickar/mailar du in uppgifter för varje block (ämne) allt eftersom du är klar med dem. När du fått respektive del godkänd går du vidare med nästa. Praktiken kan variera från 2 veckor & mer, du är välkommen att praktisera hos oss till dess att du känner dig trygg i din roll. Möjlighet för övernattning finns i våra lokaler. Har du möjlighet att praktisera på din hemort ser vi gärna en kontakt med handledaren där för uppföljning.
Du behöver tillgång till dator samt videokamera (mobil räcker)
Kursliteratur ingår ej i utbidningen utan köpes separat.
 
Vill du delbetala din utbildning?
Hos oss finns möjlighet att dela upp betalningen i tre omgångar utan kreditupplysning. I samband med anmälan/bokning förbinder du dig att betala hela avgiften efter överenskommen tid.
 
Anmälan sker till hubbeshundkurser@outlook.com eller direkt via hemsida.
Uppge namn, adress samt telnr.