Rityta 1-s

Nose Work - Tävlings grupp

Pris:
2 200 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1829030
Kommentar till butiken:
Slutsåld
På er önskan startar vi nu upp en tävlingsgrupp i den magiska sporten Nose Work & precis som rubriken låter är det en grupp för dig som vill börja tävla eller redan är ute & tävlar.

Oavsett nivå eller om du ännu inte gjort doftprov så är det en träningsgrupp där vi fokuserar på att utvecklas ihop med vår hund som ett team för att jaga diplomen i respektive klass. 
Vi träffas 1 gång i månaden under 6 månader för 2,5 timmas träning där vi vid varje tillfälle startar kvällen med gemensam samling för att diskutera mål, delmål, vart vi är i träningen & vad vi behöver träna på för att på så sätt dela erfarenheter som kan vara till stor hjälp andra ekipage på tävlingsbanan.
När det sedan är dags för träning delar vi upp oss i grupper för respektive klass & mål innan vi avrundar kvällen med att diskutera allt positivt vi sett under träningen.
Vi kommer befinna oss på olika platser runtom våra vackra öar för räning i nya, spännande & utmanande miljöer som anpassas efter hur långt ni kommit.

Förutom träningsträffarna läggs ni även till i en sluten grupp på Facebook där vi mellan träffarna kan dela erfarenheter, tävlingar & träningar.
Vi kommer dessutom få besök av en hemlig gäst under någon av våra träffar.

Plats: Hubbe's, Hönö som utgångsläge
Kursdatum:
Fredag 8/2
Onsdag 13/3
Fredag 12/4
Onsdag 8/5
Fredag 14/6
Onsdag den 3/7
Tid: Samtliga träffar 18:30-21:00

Pris: 2 200:-

Anmälan sker till hubbeshundkurser@outlook.com
Vid anmälan uppge följande:
Namn, adress, telnr samt vilket datum & tid du anmäler dig till.
Även hundens namn, ras & ålder.
Anmälan är bindande.
Uppge kod i kassan: Fraktfri kurs

Varmt välkomna!