Rityta 1-s

MÅNADENS NYHETSBREV

                             HUBBES HUNDKURSER

Hejsan allihopa!

Äntligen har vi gått in i april månad & solen har verkligen visat sig från sin allra bästa sida med fantastiska dagar, hoppas det fortsätter så.
Nu ligger näst intill våren/sommarens alla kurs, träning & tävlingstillfällen ute, en del av dem redan fullbokade vilket är otroligt kul & jag är så tacksam. Redan nu har förfrågningar gällande höstens schema kommit in men jag måste tyvärr meddela att ni får hålla tillgodå med det som ligger ute ett tag till då vi har stora mål & planer till hösten som måste planeras in i minsta detlaj först, allt för att det ska bli så bra som möjligt. 

Jag kommer under maj månad att göra en resa till piteå med mina grabbar där vi ska hålla föreläsning samt läger tillsammans med en kär vän, en resa som jag tänkt ni ska få hänga med på via livesändningar & vlogg/blogg, vad tror ni om det?
Jag har dessutom fått förfrågan att börja jobba med barn ungdomar med psykisk ohälsa, något som växer sig allt större i vårt samhälle samtidigt som det tystas ner när vi faktiskt borde göra tvärt om, ta det på allvar, lyfta frågan & viktigast av allt, vi med psykisk ohälsa ska aldrig någonsin behöva skämmas över att säga, ja jag är deprimerad, jag mår dåligt osv. Jag säger vi för att jag är själv en av dem & kanske är det därför jag fått denna fantastiska möjlighet att visa att trotts en positiv, målmedveten & driven attityd så kan det finnas ett dolt mörker inom oss, något som aldrig behöver synas utanpå, det känns bara inuti.
Det känns som att 2019 kommer bli ett riktigt spännande år.

Ni har väl inte missat att det nu går att anmäla sig till flera clear rounder i Nose Workkl ass 1 & 2 under våren,  länk till dessa nedan.
Vi har dessutom 2 nya träningstävlingar på gång, Majnosen & Midsommarnosen.

Vi har fått många förfrågningar gällande webkurser & har börjat spåna lite på iden, vad säger ni? Skulle det vara något för er får ni gärna återkoppla.

Vi kommer inom kort att presentera några egna produkter som kommer testas av oss & några av våra vänner vilket vi ser fram emot. Vi tror på dessa produkter & hoppas det kommer bli en supergrej!

För den Nose Work sugna så kommer även detta år innebära en hel del kursstarter, temakvällar & tävlingar, förhoppningsvis inom kort även officiella.
Nedan ser ni ett urval av kommande clear rounder & event, för fullständiga kurslista klickar ni här
Varmt välkomna att boka till hubbeshundkurser@outlook.com

Nose Work Clear Round klass 1 & 2  

Majnosen - Träningstävling TEM klass 1 & 2

Midsommarnosen - Träningstävling klass 1 & 2

Det ligger just nu ett flertal temakvällar ute & vi kommer även detta år erbjuda 100:- rabatt vid köp av tre träffar på samma gång. 

Vi kan lova att det blir ett händeserikt år på Hubbe's med en hel del stora happenings på gång så håll utkik efter nästa nyhetsbrev, tills dess hoppas jag vi ses i kurslokalen eller varför inte på bloggen eller podden.

Mvh Michaela & Björnbröderna samt tant grå
Hubbes Hundkurser 

                                OLIWER & GÄNGET

Hejsan!

Då går vi in i april månad och det är ju underbart att vi får dessa ljusa kvällar nu. Men med värmen så kommer också fästingarna fram och vi har redan märkt av dom på våra hundar. Så det är viktigt att man skyddar sin hund och det finns många olika fästingpreparat. Känner du dig osäker eller inte vet vilket du ka välja till din vovve så kontakta din veterinär så hjälper dom dig att hitta det som passar er bäst.
Vi avslutade ju mars med dunder och brak med kalas på Oliwer och gänget eftersom vår VD Oliwer fyllde 12 år. Oliwer tackar för alla fina gratulationer och han hade en helt perfekt födelsedag med både tårta och glass. Nu börjar vi även att närma oss påsk och ni har väl inte missat att vi har stängt på långfredag! Hur firar ni eran påsk? I vår familj får vi leta efter påskägg, även Oliwer och det tycker han självklart är superkul. Det som vi andra tycker är mindre kul är ju att vi alla får en trisslott i påskägget men det är alltid Oliwer som vinner varje år och vi andra får nöja oss med godiset.

Vi vill gärna hjälpa människor som på något sett behöver ta sig ut i arbetslivet igen, efter tex en sjukdom eller liknande. Och detta får vi möjlighet att göra via samordningsförbundet Älv & Kust. Det innebär att vi kommer ha en person här ibland som kommer ta lite promenader med våra hundar. Detta kommer bara att ske efter vi haft möten och att vi märker att personen är lämpad för just hundyrket utan det är inte vem som helst som kommer få vara hos just oss då våra fyrbenta kommer i första hand och dom ska ha det så bra som möjligt.
Ni får gärna fråga mig om ni har några frågor om detta.

Mvh Sofia & Oliwer

P.S
Glöm inte att skriva in våra stängda dagar under 2019 i kalendern så ni redan nu kan planera om ni skulle behöva fixa hundvakt.  
 
19/4 – Långfredag 
22/4 – Annandag påsk 
1/5 - Första Maj 
30/5 – Kristi himmelsfärds dag 
31/5 – Klämdag 
6/6 – Sveriges nationaldag 
7/6 – Klämdag 
21/6 – Midsommarafton 
Semesterstängt veckorna 28-31