Rityta 1-s

MÅNADENS NYHETSBREV

                             HUBBES HUNDKURSER

Hejsan allihopa!

Januari ligger nu äntligen bakom oss & vi ser fram emot ljusare tider vilket betyder mer tid för utomhusträning. 
Trycket på privatlektioner börjar bli stort vilket jag tycker är fantastiskt kul. Jag kommer att lägga ut datum & tider som finns att boka i februari i butiken under privatlektioner där du bokar din timma direkt via hemsidan för att göra det så smidigt som möjligt & ge samma chans till alla, först till kvarn helt enkelt. Det enda ni behöver tänka på är att fylla i meddelande rutan med vad ni vill träna så tar jag kontakt med er efter det. 
Tiderna kommer läggas ut under helgen & därefter kontinuerligt uppdateras för månaderna framöver.

Ni har väl inte missat att det nu går att anmäla sig till vårdagsnosen i klass 1 & 2 samt en viltspårsintensiv med clear round, länk till dessa nedan.

Vi har fått många förfrågningar gällande webkurser & har börjat spåna lite på iden, vad säger ni? Skulle det vara något för er får ni gärna återkoppla-

Vi kommer inom kort att presentera några egna produkter som kommer testas av oss & några av våra vänner vilket vi ser fram emot. Vi tror på dessa produkter & hoppas det kommer bli en supergrej!

Den absolut viktigaste nyheten just nu är att vi under 2019 kommer ha en clear round under varje månad där intäckterna går till våra Hemlösa på Göteborgs gator. 
Evenemang men datum/tid finns på vår FB sida.

För den Nose Work sugna så kommer även detta år innebära en hel del kursstarter, temakvällar & tävlingar, förhoppningsvis inom kort även officiella.
Ni har väl inte missat att vi har flera lagtävlingar samt träningstävlingar & clear rounder på gång? 
Nedan ser ni ett urval av kommande kursstarter & event, för fullständiga kurslista klickar ni här
Varmt välkomna att boka till hubbeshundkurser@outlook.com

1/2-24/4     Noscupen med avslutande skattjakt se mer
En träningstävling där varje ekipage går ett viltspår samt en clear round i Nose work för att sedan avsluta cupen med en skattjakt
7/2     Valpkurs se mer
Sista valpkursen som kommer att hållas i Hubbe's regi
8/2     Nose Work - Tävlingsgrupp se mer
Tävlingsgrupp för den som vill nörda lite extra. Vi träffas en gång i månaden för nästan 3 timmars träning, däremellan har vi kontakt via sluten grupp på facebook
19/2   Bästis Nose Work - Grundkurs barn/ungdomar se mer
Grundkurs i Nose Work för barn & ungdomar tillsammans med deras bästa vän
25/2   Doftprov Nose Work se mer
Officiellt doftprov i Nose Work, samtliga dofter 
3/3     Viltspårsintensiv med Clear Round  se mer 
Heldag med viltspår i skepplandas skogar med ett blint spår i form av clear round
21/3    Vårdagsnosen Träningstävling i NW klass 2 se mer
Träningstäving i samtliga moment klass 2
22/3    Vårdagsnosen Träningstävling i NW klass 1 se mer
Träningstäving i samtliga moment klass 1

Det ligger just nu ett flertal temakvällar ute & vi kommer även detta år erbjuda 100:- rabatt vid köp av tre träffar på samma gång. 

Vi kan lova att det blir ett händeserikt år på Hubbe's med en hel del stora happenings på gång så håll utkik efter nästa nyhetsbrev, tills dess hoppas jag vi ses i kurslokalen eller varför inte på bloggen eller podden.

Mvh Michaela & Björnbröderna samt tant grå
Hubbes Hundkurser 

                                OLIWER & GÄNGET

Januari månad har passerat och vi fick ju även lite snö här ute på vår ö som var mycket uppskattat av våra dagisgäster. Nu i Februari kommer vi att sätta igång med våra första kvartsamtal som ska bli superkul tycker jag.
Vi kommer även att få en praktikant under denna månad ifrån Burgårdens gymnasium – inriktning hund som vi ser mycket fram i mot.
Glöm inte att berätta för oss om eran hund fyller år så vi kan fira födelsedagen tillsammans med alla dagisgäster.
Och som ni såg på våra sociala medier så har Vendela börjat jobba hos oss och detta är vi mycket glada för. Hon är mycket omtyckt av våra dagisgäster och vi ser fram i mot denna tid tillsammans med henne.
Kul att det är så många som uppskattat detta med våra äventyrspromenader som kommer komma framöver. Och vi kommer inte alltid att använda bil utan vi kommer att utforska vår ö på gående fot också.
Vill bara påminna er igen om hundmöte i vår trappa, står det någon där uppe och väntar på sin hund eller ska lämna så väntar man nedanför trappan. Oavsett att du inte har med dig en hund när du går upp så kan det bli jobbigt för hundägaren som går ner med en hund som kan bli glad i den mötande personen.

Mvh Sofia & Oliwer

P.S
Glöm inte att skriva in våra stängda dagar under 2019 i kalendern så ni redan nu kan planera om ni skulle behöva fixa hundvakt.  
 
19/4 – Långfredag 
22/4 – Annandag påsk 
1/5 - Första Maj 
30/5 – Kristi himmelsfärds dag 
31/5 – Klämdag 
6/6 – Sveriges nationaldag 
7/6 – Klämdag 
21/6 – Midsommarafton 
Semesterstängt veckorna 28-31