Rityta 1-s

Vår Dagis verksamhet

Vi är ett litet mysigt hunddagis och pensionat som ligger på Hönö i Göteborgs norra skärgård. 
Vi ligger beläget vid färjeläget Hönö Pinan, bara några meter från pendelparkeringen. Dagiset ligger på ovanvåningen av TE-DA:s verkstad. 
Vår lokal är 160m2 och är inredd med stora rymliga boxar anpassade efter hundarnas storlek. Boxarna är inredda med soffor, mattor, filat, kuddar, bäddar och fåtöljer, allt för att hundarna ska trivas. Boxarna består av av "halvväggar" så att lokalen blir ljus och luftig samt att personalen har god uppsikt över hundarna. På utsidan har vi två rastgårdar i olika storlekar och en altan med bästa läget att hänga på.

Hos oss är alla hundar välkomna oavsett ras eller kön. 
Valpar ska ha fyllt fyra månader innan de kan börja hos oss. 
Löptikar får tyvärr stanna hemma från den första löpdagen till den sista, pga av hormonerna kan det bli stressande för såväl tiken och hanarna på dagiset. 

Vi individanpassar dagiset efter hunden. 
Vill din hund ha mat under dagen? Kanske ha en egen filt i bädden? En aktiveringsleksak? Vi anpassar oss efter dig och din hund. 

Våra regler - Vaccinerad, försäkrad. 
När din hund kommer till oss skall den vara vaccinerad enligt svenska kennelklubbens regler 
och mot kennelhosta. Din hund skall även vara vetrinärsvårdsförsäkrad. 
OBS! Om du misstänker att din hund bär på någon smittsam sjukdom eller ohyra så måste hunden stanna hemma! 

Din hund skolas normalt in under 1-2 dagar utan matte eller husse. 
Inskolningen innebär kortare dagar för hunden där den successivt får lära känna dem andra hundarna ovh personalen på dagiset. 
Hundmötena görs en och en genom att din hund får vara hos oss kortare dagar under inskolningen vilket gör det lättare för hunden att anpassa sig och trivs hos oss. 
Din hund kommer få väldigt många intryck efter att ha varit hos oss kommer vara väldigt trött när han/hon kommer hem. 
Tider för lämning och hämtning under inskolningen varierar, vi får försöka anpassa oss efter varandra så det passar er och dagiset rutiner. 
Första inskolningsdagen skall ni ta med kopia på giltigt vaccinationsintyg och försäkringsbrev. När inskolningen är klar får du som äger ett avtal där det framgår vad vi och du förbinder oss till under hundens vistelse hos oss. Avtalet skrivs under av ägare och hunddagiset och båda parter erhåller varsin kopia. 

Recensioner av våra kunder: 


"Så fint och proffsigt" 

"Jag tycker hubbes hunddagis är ett underbart ställe för alla olika sorts hundar att träffas, leka och verkligen vara det dom är, hundar" 

"Bästa stället för hunden, rent, fräscht ordning och reda!" 

"Bästa dagiset man kan tänka sig! Michaela gör ett toppen jobb med alla hundarna som är där" 

Det ska vara kul att vara på dagis samtidigt som det är viktigt att varje gäst känner sig trygg att gå och lägga sig för vila och åtrhämtning som är en viktig del av hundens dag.

Varje individ får ca 1,5 timmas utomhus aktivitet under dagen uppdelat i promenad och aktivering i hagen. Promenader och aktiviteter går/gör vi oftast i grupp men när tid finnes lyxar vi till det lite extra och har man tur kan man få egentid men dågon av våra fantastiska dagisfröknar.

Hos oss på Hubbe's är alla välkomna, oavsett ras. Vi håller en öppen dialog med er som hundägare om hur det går för er bästa vän på dagis och anpassar oss efter varje enskild individs behov.


Vi finns för er oavsett om ni är behov av heltid, deltid eller endast någon dag i månaden.

PRISER DAGIS

Heltid: 2950:-/månad
Deltid 10 dagar: 2050:-/månad
Deltid plus 15 dagar: 2450:-/månad
Enstaka dagar: 235:-/dag

Heltid & deltidsplatserna är bindande med två månaders uppsägning på platsen. Deltid lämnar in schema för varje period en månad innan nästa period startar. 
Avbokning av enstaka dagar sker senast en vecka innan bokat tillfälle för att inte bli debiterad för avbokad dag.